Hirdetés

Undorító részletek: brutálisan meggyilkolta saját nagymamáját, majd megerőszakolt egy nőt egy budapesti erdőben

Nap Híre portré Nap Híre

Halálra éheztette, még a vizet és a gyógyszert is megvonta saját nagymamájától egy budapesti férfi, aki ezért 12 évet kapott, miután az idős asszony belehalt a kínzásba. Ugyanő volt az, aki megerőszakolt egy nőt Csillebércen 2021 márciusában.

A férfi 2021. március 12-én délelőtt a Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, kijelölt turistaútvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt, akit hátulról a nyakánál átkarolt, befogta a száját, majd megerőszakolta áldozatát.

Később a fiatalember bíróság elé került, mert nem teljesítette gondozói kötelezettségét, nem hívott orvosi segítséget, hanem nagymamája közelgő halálába belenyugodott, ezért emberölés bűntettében találták bűnösnek és 12 év fegyházra ítélték. A nagymama még a csillebérci erőszak előtt, 2020 tavaszán halt bele az embertelen bánásmódba.

A Tények információi szerint unoka azonban mostanáig is börtönben ült a túrázó nő megerőszakolása miatt. A férfi korábban az utolsó szó jogán azt mondta, hogy sajnálja, ami a nagymamájával történt. A riportban elmondták, hogy ha a férfit a nagymamája megöléséért is jogerősen elítélik, akkor összbüntetésbe foglalják majd az ítéleteit, és ekkor derül ki valójában, mennyi időt kell majd börtönben töltenie.

Forrás: Tények / Blikk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés