Hirdetés

Újabb sokkoló részletek derültek ki az újbudai tragédiáról

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mint ismert, csütörtök este késelés történt Újbudán, ami során a támadó három rendőrt megsebesített. Egyikük, Baumann Péter azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. Közben az is kiderült, hogy a támadó egy 17 centiméter pengehosszúságú késsel támadt a rendőrökre.

Az ATV péntek esti Híradójából újabb részletek derültek ki a rendőrgyilkosról: a 35 éves, jó kondícióban lévő férfinek korábban is voltak agresszív kiroganásai. A nyomozók napközben kihallgatták a férfit, ám nem tett vallomást. A híradónak megszólaló Pongrácz Anita kiemelte, a férfi szeretett a lakókkal kötözködni, bár normális élete és munkája volt, de szeretett különböző szerekkel is élni.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a gyanúsított szervezetében találtak-e alkohol- vagy kábítószerhasználatra utaló nyomot.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a munkatársai szerint a 29 éves Baumann Péter mosolygós, a rosszkedvet hírből sem ismerő, családját rajongásig szerető, hivatásának élő rendőr volt. Halálát mély megrendüléssel fogadták mindannyian. A belügyminiszter hősi halottá nyilvánította.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés