Túl kihívónak találták a ruháját, megbírságolta a rendőrség

  • Színes
Nap Híre portré Nap Híre

Felháborodott hangú videót tett közzé TikTok-oldalán egy Casey nevű fiatal nő, akit a ruházata miatt bírságoltak meg a rendőrök. 

Az amerikai nő egy családi rendezvényen vett részt, nem messze az otthonától, amikor három rendőrnő lépett oda hozzá és egy bírságcédulát nyomtak a kezébe. Casey-t közszeméremsértés miatt kapott büntetést. 

A fiatal nő elmondása szerint nagyon meleg volt, ezért húzott rövidnadrágot és crop top-ot (rövid top, amelyből kilátszik a viselőjének hasfala) a rendezvényre, amely szerinte annyira volt családi jellegű, hogy közben ingyen osztogatták az alkoholos italokat a résztvevőknek. Casey a videóban meg is mutatta a szerelését, amelyért a bírságot kapta, hogy kikérje az emberek véleményét arról, valóban közszeméremsértő volt-e az öltözködése szerintük. 

A videót olyan sokan látták az interneten, hogy még a helyi rendőrségnek is reagálnia kellett az ügyre. Facebook-bejegyzésükben azt írták, hogy azért mentek oda a lányhoz, mert többen is bepanaszolták a rendezvény résztvevői közül, a bírságot pedig a hatályos helyi törvények alapján szabták ki. 

Nem világos, hogy a ruházata miért sértette a jogszabályokat, ugyanakkor valóban rendelkeznek arról, hogy tilos nyilvánosan olyan darabot viselni, amelyből szándékosan kilátszódik a viselője fehérneműje, fanszőrzete, farpofája, nemi szerve, illetve ezeknek egy része - számolt be az esetről a Daily Star. 

Cimkék:
  • közszeméremsértés
  • felháborodás
  • tiktok
  • Amerikai Egyesült Államok
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet