Hirdetés

Tragédia történt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Meghalt egy ember egy miskolci kazánház tüzében péntek délután - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írták, a tűzoltókat a Marek József utcába riasztották, Szirma városrészben, ahol egy családi ház külön álló kazánháza gyulladt ki. A helyszínre nagy erőkkel mentek ki a miskolci hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a hat négyszetméteres helyiség oltását. Rövid időn belül sikerült is megfékezniük a lángokat.

Kiemelték továbbá azt is, hogy a tűz keletkezésekor egy ember tartózkodott a kazánházban, azonban az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt. A katasztrófavédők nem zárták ki, hogy a tragédiát az okozhatta, hogy helytelenül használták a fűtőberendezést. A tűz pontos okát azonban még vizsgálják - olvasható a honlapjukon.

Végül felhívták a lakosság figyelmét arra, hogy a fűtőberendezés közvetlen közelében az emberek ne tároljanak éghető anyagokat, használjanak szikrafogó tálcát. Ezenkívül fontos, hogy csak az előírt tüzelőanyagot használják a berendezésekben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés