Hirdetés

Tragédiával végződött a rejtélyes ügy: holtan találták a magyar édesanyát Rovinjban

Nap Híre portré Nap Híre

Az idős asszonyt hónapok óta keresték. A horvát hatóságok a napokban közölték, hogy megtalálták Ágota holttestét.

M.-né Cs. Ágota még július végén tűnt el a horvátországi Rovinjban. Az idős asszony a fiával érkezett az üdülővárosba nyaralni, ami tragédiával végződött. Ágotát a városban utoljára a Restaurant & Rooms BOŠKET étterem előtt látták. Fia ott búcsúzott el tőle, mert az idős hölgy fáradt volt és kicsit le akart dőlni a szobájában A fia hasznosan szerette volna eltölteni azt a kis időt, míg édesanyja pihen, és úgy döntött, elugrik a boltba és megveszi a szükséges dolgokat. Az egész nem volt több tíz percnél, ám mire visszaért, édesanyját már sehol sem találta, gyógyszerei és telefonja azonban a szobában maradt. 

A 68 éves hölgynél korábban demenciát diagnosztizáltak, ami többek között azt is eredményezte nála, hogy félt az emberektől. Így senki sem értette, miért hagyta el a biztonságot jelentő szállást - írja a Ripost. A portál szerint Ágnes fia nem nyugodott bele édesanyja eltűnésébe, többször bejárta motorral a helyszínt. Végigpásztázta az egész tengerpartot, hátha rátalál a demens édesanyjára. A férfi Facebookon is folytatta a kutatást, de eredménytelenül. 

A napokban azonban minden remény szertefoszlott, ugyanis a horvát hatóságok jelezték, hogy megtalálták az idős nő holttestét.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés