Hirdetés

Rettenetes tragédia Nyírteleken: holttestet találtak egy családi házban

Garai Kitti portré Garai Kitti

Csütörtök este érkezett a jelentés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy családi ház Nyírtelek külterületén. A bejelentés szerint egy ember a lángoló épületben tartózkodott és gázpalack is volt.

A tűzoltók hatalmas erőkkel vonultak a helyszínre: három járművel tizenegy tűzoltó érkezett a nyolcvan négyzetméteres családi házhoz, ahol a konyha égett teljes terjedelmében.

A ház két lakója közül az egyik meghalt, holttestét a tűzoltók találták meg az épületben oltás közben. A házban élő másik ember füstmérgezést szenvedett. A tűzoltók egy gázpalackot kivittek a házból, ám mivel hő érte, ezért lehűtötték, megakadályozva ezzel, hogy felrobbanjon. A lángok megfékezése fél órát vett igénybe - írja a Blikk.

Ahogy azt a Naphíre is megírta, csütörtökön nem ez volt az egyetlen halálos tűzeset Magyarországon. Pár órával a nyírteleki lakástűz előtt, egy kisdombegyházi parasztházban űtött ki tűz. Az épületben egy kétéves kisfiú bennégett, egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő pedig kimenekült a lángok elől. A megyei rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés