Hirdetés

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók Agárdra, szörnyű tragédia történt

Nap Híre portré Nap Híre

Egy férfi meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Agárdon – közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombaton. 

Azt írták, hogy szombaton reggel érkezett a bejelentés a katasztrófavédelemhez, hogy füst gomolyog egy családi ház ablakából Gárdony-Agárdon, a Vas utca és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésében. A tűzoltók három járművel vonultak a helyszínre, ahol egy százhúsz négyzetméteres, egyszintes családi házban csaptak fel a lángok. 

Az egységek az égő helyiség ablakán és a bejárati ajtón hatoltak be az épületbe, ahol az egyik szobában néhány négyzetméteren volt tűz. A füsttel telítődött épület átvizsgálásakor egy férfi holttestét találták meg a konyhában - tették hozzá. Mint közölték: a házban szemét volt felhalmozva, ami nehezítette a tűzoltók bejutását és az oltási munkálatokat. 

A tűz pontos keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni - olvasható a közleményben. Közölték azt is, hogy a sok éghető anyag felhalmozása nemcsak a tűz keletkezésének veszélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja; az otthonunk tisztán tartása tűzvédelmi szempontból is fontos.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés