Tragédia a lagzin: a násznép előtt halálra verte menyasszonyát a vőlegény

  • Bűnügy
Garai Kitti portré Garai Kitti

Szörnyű tragédiába fulladt Stepan Dolgikh és menyasszonya, Oksana Poludentseva esküvője. A 35 éves férfi a féltékenységtől elvakultan, részegen esett neki a párjának, akit addig ütött, míg élt. 

A vőlegénynek lagzi közben támadt az a gyanúja, hogy a felesége korábban megcsalta őt. Az ittas férfi annyira feldühödött ezen, hogy kihívta az udvarra a párját, majd a násznép előtt ütni, rúgni kezdte a tehetetlen nőt, majd a hajánál fogva az utcára is kirángatta. 

Ott tovább folytatta a bántalmazást, addig ütötte a menyasszonyát, míg élt. A 36 éves fiatal nő a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A férfi ezután egy szakadékba dobta a felesége holttestét. A násznép annyira pánikba esett, hogy nem mert a férfi és a nő közé állni, de értesítették a rendőrséget. 

Dolgikh később elismerte a gyilkosságot, a bíróság most 18 év börtönre ítélte a kegyetlen gyilkosságért. A férfi egyébként visszaeső, korábban már rablás és emberölés miatt is ült - írta a Tények.

Cimkék:
  • halálra verte
  • menyasszony
  • lagzi
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet