Hirdetés

Megölte a család kutyája a 3 hónapos kislányt

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

“A fájdalom elviselhetetlen. Szerintem soha nem fog elmúlni. A szívünk örökre megszakadt.”

Szörnyű tragédia történt egy brit család életében: nagynénje találta meg 3 hónapos unokahúgát, akit a család kutyája ölt meg. A haláleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálták, az eredmények nemrég lettek publikusak. Az esetről a Dailymail számolt be.

Philip Comyn halottkém azt mondta a nyomozás során, hogy a kutyák mindamellett, hogy csodás társaság, komoly károkat is okozhatnak. Felhívta az állattartók figyelmét, hogy legyenek nagyon körültekintőek, ha kisgyermek is van a családban, mert bármennyire is jólneveltek tudnak lenni az állatok, mindig kiszámíthatatlanok maradnak és nem lehet tudni, mi az, ami durva, agresszív reakciót válthat ki belőlük.

Mia O'Connell koraszülöttként született 2021. február 22-én  Ella Wood és párja, Rhys O'Connell gyermekeként, akik az előző szilveszterkor jegyezték el egymást.

“A fájdalom elviselhetetlen. Szerintem soha nem fog elmúlni. A szívünk örökre megszakadt. Soha nem kapjuk vissza” – mondta a kislány nagynénje, Heidi O'Connell. “Még mindig olyan az egész, mint egy rémálom. Csupa mosoly és nevetés volt Mia, és olyan hirtelen és olyan tragikusan vették el tőlünk” - tette hozzá.

A család kutyája egy kis terrier és tacskó keveréke volt. Bár voltak félelmeik, de sosem gondolták volna, hogy ilyen megtörténhet velük. A kutyát az eset után elaltatták.

A nyomozás során kiderítettek, hogy a kutyát az előző gazdája vadászatok alkalmával is magával vitte.

A kisbaba édesapja, Rhys O'Connell a vizsgálat során elmondta, hogy nem tudtak arról, hogy a kutyát valaha vadászatra használták. “Ha tudtam volna, a kutya soha nem tette volna be a lábát a házba” – mondta.

Az édesanya nővére 2021. június 6-án látogatta meg a családot clashmore-i otthonában. Azt mondta, éppen benézett Mia szobájába ellenőrizni a kislányt, ahol a baba a mózeskosarában aludt. A nő megdöbbenve látta, hogy a kutya a baba fölött állt, aki a szoba padlóján feküdt.

“Láttam Miát a földön a szoba közepén. A kutya éppen mögötte állt, a szája csupa vér volt. Az első reakcióm az volt, hogy Elláért kiáltok” - mondta a nagynéni. Hozzátette, hogy azonnal felvette a kislányt a földről és próbálta elállítani a vérzést.

A család elkezdte újraéleszteni a kislányt, ám a baba fejéből továbbra is ömlött a vér. A csecsemőt mentőautóval szállították kórházba, ahol néhány óra múlva belehalt a sérüléseibe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés