Hirdetés

Tragédia: egy fiatal pár holttestét találták meg Erdőkertesen

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Borzalmas tragédia történt a hétvégén Erdőkertese, két holttestre bukkantak egy autóban a Nap utcában. A helyszínre riasztották a hatóságokat is, egyelőre nem zárták ki az öngyilkosság lehetőségét. A hírek szerint a kipufogógázt vezethették be az utastérbe, ezzel végezve magukkal.

A Blikk információi szerint egy fiatal férfi és a barátnője az áldozat, a tragédiát több nehézség is megelőzte. A Pest Megye Rendőr-főkapitányság szóvivője, Hadházi Kornél a tragédiával kapcsolatban elmondta, közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az esetet.

A helyi lakosok elmondása szerint a fiatal férfi régóta küzdött a démonjaival, így szerintük elképzelhető, hogy ez vezetett végül a tragédiához. A párra szombaton 4 óra körül talált rá a szomszédjuk, aki megpróbált segíteni rajtuk, betörte az autó ablakait, de már túl késő volt.

    Segítségre van szüksége?

    Bővebben Bezárás

    Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés