Hirdetés

Tragédia: néhány órával az esküvője után meghalt a népszerű zenész

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Borzalmas tragédia történt, mindössze 37 éves korában elhunyt Jake Flynt, ismert countryzenész. A halálát menedzsere jelentette be, kiemelte: az esküvője után néhány órával, álmában hunyt el.

A halálának okai egyelőre nem ismertek, az információk szerint november 26-án, azaz múlt szombaton vette feleségül a partnerét, Brendát, majd néhány órával később holtan találták az ágyában. A helyszínre érkező mentők próbálták újraéleszteni, de az életét már nem lehetett megmenteni. A hatóságok kizárták az idegenkezűséget - írja a 24.hu.

Jake Flynt
Jake Flynt

Esküvői fotókat kéne most nézegetnünk, helyette ki kell választanom, milyen ruhában temetem el a férjemet. Egy embernek nem szabadna ennyi fájdalmat éreznie

- írta a közösségi oldalán Flynt gyászoló felesége. Brenda ezt követően egy videót is megosztott, ami az esküvőjükön készült.

A férfi az oklahomai zenei élet fontos alakja volt, aki azt követően kezdett komolyabban koncentrálni a zenére, miután édesapját amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS) diagnosztizálták. Dalszövegíróként és zenészként is dolgozott, olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a Long Road Back Home vagy a Fireline.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés