Hirdetés

Rémisztő videó: lezuhant és felrobbant egy katonai repülőgép, meghalt egy 5 éves kislány

Nap Híre portré Nap Híre

Meghalt egy ötéves kislány szombaton, amikor egy katonai repülőgép gyakorlatozás közben Torinó közelében lezuhant - közölte az olasz védelmi minisztérium.

A baleset egy légi bemutatóra készülő MB-339 típusú kiképző és harci gép felszállása után történt, amely eddig ismeretlen okból lezuhant - tudatta közleményében a tárca.

A pilótának sikerült katapultálnia, a minisztériumban a gép mozgásából arra következtettek, hogy feltehetően madárral ütközött - írja az MTI. 

A gép a becsapódás után kigyulladt, egy arra járó autót négy utasával - egy ötéves kislánnyal, 12 éves bátyjával és a szüleikkel -a robbanás felemelt, a jármű felborult. A kislány életét vesztette, bátyja a teste tizenöt százalékán szenvedett másodfokú égési sérüléseket, a szülők is megsérültek. A bemutatót a baleset miatt törölték.

A pilóta szintén megsérült, de a szülőkhöz hasonlóan, nincs életveszélyben.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, múlt vasárnap hasonló tragédia történt Magyarországon is, miután a börgöndi légiparádén lezuhant egy sportrepülő. A gépen két ember, egy apa-fia páros utazott, akik nem élték túl a balesetet. A tragédiában egy vidéki család is megsérült, miután az autójuk mellé zuhant le a repülő, amitől a jármű kiégett. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés