Hirdetés

Tóth Vera kicsit sem fogta vissza magát, elmondta a véleményét Krausz Gáborról

Nap Híre portré Nap Híre

Krausz Gábor és Tóth Gabi másfél hónappal ezelőtt jelentette be, hogy elválnak útjaik.

Tóth Vera és a férje, Pauli Zoltán nemrég az Ilyen az élet című műsor vendégei voltak, ahol őszintén elmondták a véleményüket Krausz Gábor és Tóth Gabi válásáról. A sztárpár válása érinti Tóth Verát és a férjét is, nemcsak azért, mert családtagok, hanem azért is, mert egykor négyesben csináltak Zoltán palkonyai éttermében vacsoraesteket - írja a Ripost.

Alapvetően mindkettejükkel nagyon jó a kapcsolat, mi kicsit hátra is léptünk. A Gáborral is kapcsolatban vagyunk, szeretünk is együtt lenni. Meg hát ott a közös gyerek, sokat van nálunk

- ezt Tóth Vera férje, Pauli Zoltán mondta a műsorban. Vera pedig hozzátette, hogy "a sógorok arra vannak, hogy a villámot elhárítsák, a rossz felhőket elfújják. Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket. Nem úgy, hogy most jöjjenek újra össze, hanem a lehető legjobb barátságban teljen el az az idő, ahogy a gyerekük felnő".

Az énekesnő kiemelte azt is, hogy szerinte egy váláshoz két ember kell. Mint mondta, az emberek úgy csinálnak a testvére esetében, mintha az övé lenne a legelső válás a földön, és egyáltalán nem érti, hogy miért olyan különleges.

Amikor friss egy ilyen dolog, nagyon nehezen földeled le az embert, hogy az indulatait egy kicsit rakja félre és higgadtabban kezelje a dolgot. Mindenki, aki válik így csinálja, van egy dacos időszak, amikor mindenki azt várja, hogy betehessen a másiknak

- vélekedett Vera a műsorban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés