Hirdetés

Lányát ünnepli az ATV Híradó műsorvezetője: Olka egy dolgot azonban megtiltott neki

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Csak kevesen tudják, négy gyönyörű lány büszke apukája az ATV Híradó műsorvezetője - Tóth Gézának hétfőn pedig volt oka ünnepelni. Nem vasárnap és nem hétvégén, csak hétfőn!

Négyen voltak fiútestvérek, azóta viszont mindenkinek csak lánya születik Tóth Gézáék családjában. Az ATV Híradó műsorvezetője négy lány Olívia, Karen, Elizabet és Jordána édesapja, a legnagyobbat hétfőn megható képekkel köszöntötte a közösségi oldalán - szülinapos volt. Egy dolgot azonban Olka - ahogyan ők nevezik - megtiltott az édesapjának, hogy nyilvánosságra hozza az életkorát. De nem azért, mert túl öregnek érzi magát, csak mert sokan idősebbnek gondolják” - mondta a Naphire.hu-nak mosolyogva Tóth Géza, aki azt is hozzátette viccesen: nem tudja, meddig lesz túl kevés, és mikor fordul át oda, hogy túl sok. “Tipikus nő! Bár nem tudom, hogy van-e olyan időszak egy nőnél, amikor az életkora publikus és kiírható, de nagyon cuki volt” - magyarázta.

A büszke apuka lapunknak azt is elmondta, nagy bulit egyelőre nem tudtak csapni, mert Olívia évek óta ragaszkodik ahhoz, hogy a szülinapját aznap ünnepeljék, amikor ténylegesen van, márpedig másnapra két tantárgyból is tanulnia kellett. De azt nem tartják kizártnak, hogy hétvégén szélesebb körben is megemlékeznek a lányáról.

Az ATV műsorvezetője ugyanakkor nem titkolta, nagyon büszke minden gyermekére, Olka pedig igencsak céltudatos és sokoldalú lány. Spoiler: és épp a felvételire készül. “Most szembesülünk mi is és ő is azzal, hogy hány helyre lehet beadni a jelentkezést. Sok minden változott az elmúlt években. Az egyik lehetőség, hogy marad ott, ahol van, mert az egy gimnázium is, nem csak általános iskola. De ő nagyon gyakorlatias és hajlik arra, hogy valamilyen irányba szakosodjon. Rengeteg tanácsot ad, vígasztal, bátorít másokat, így egészségügyi középiskolai intézmények és a pszichológia is felmerültek. Ugyanakkor nagyon érdekli a főzés és a cukrászat. Nagyon jó süteményeket süt” - folytatta az apuka, és ezzel még nem volt vége.

Kitanulta a körömkészítés művészetét, így ma már profi körmöket készít magának és a barátnőinek is. Két éve ráadásul a szinkronstúdió mesterképzését is elvégezte, így akár édesapja nyomdokaiba is lehet egyszer. Olka, Isten éltessen!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés