Hirdetés

Tóth Gabi drámai vallomása: "a csaták és sírások ellenére is a lehető legjobb döntést hoztuk"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az elmúlt hetekben sokat lehetett arról olvasni, hogy Tóth Gabi és családja Szentendrére költözött, azonban váratlan nehézségek adódtak a ház felújtása körül, így az életük jelenleg nem olyan egyszerű, ami mindannyiukat megviseli.

Gabi a csalad.hu oldalon nemrég egy friss blogbejegyzést tett közzé, amiben úgy fogalmazott, a kislányán látja, hogy kicsúszik a lába alól a talaj a költözés miatt. "Kórházból ki, dobozokba haza pár napra, majd Verához, és utána a panzióba. Itt már éreztem Hannikámon, hogy már nem olyan buli számára ez az egész" - kezdte posztját az énekesnő.

Mostanra nagyon elfáradt szegénykém és bevallom, mi is

- vallotta be a sztár, és hozzátette, a lánya viszonylag jól tud aludni idegen helyeken is, ám így nem tudják tartani az eddigi napi rutint, a megszokott ritmusa pedig teljesen felborzlt, ami miatt érzékenyebb lett és ő maga is egyre feszültebb. Kiemelte azt is Gabi, hogy próbálja minden erejével kezelni Hannika hisztirohamait, de nála is eltörik néha a mécses.

A dackorszak… hogy is mondjam finoman…. „picit” felerősödött. Néha azt érzem, hogy megszakad a szívem, mert tudom, hogy nem nagyon érti, mi történik valójában

- folytatta az énekesnő, akinek a lelkiismeret-furdaláson túl, az elbizonytalanodás fullasztó érzéséig minden átjárja a lényét, ugyanakkor legbelül tudja: jó döntést hoztak. 

Belátom, hogy a mostani nehézségek, csaták, sírások ellenére is a lehető legjobb döntést hoztuk, mert érte történik minden. Bízom benne, hogy amikor végre beköltözünk és meglátja a gyönyörű kis birodalmát, akkor ő is megnyugszik majd és pár hét alatt akklimatizálódik

- tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés