Hirdetés

Tóth Gabi megelőzte testvérét: így reagált Tóth Vera

Garai Kitti portré Garai Kitti

Tóth Vera és Tóth Gabi is felkerült a legértékesebb magyar celebek listájára. 

A Forbes magazin idén tizedik alkalommal készítette el a magyar celebek legértékesebb listáját. Az élen Majka végzett, megelőzve Sebestyént Balázst. Felkerült a listára Tóth Gabi is, aki a 21. helyet szerezte meg, míg a nővére, Tóth Vera a 22. lett. Utóbbi az Instagram-oldalán reagált a helyezésére. Vera így reagált az Instagram-oldalán:

"Szeretem a reggelt, ha ilyeneket olvashatok. Bár a 'celeb' szó néha vegyes érzéseket kelt bennem, a Forbes olvasatában azért ez egészen mást jelent. Értékelik a hitelességet, ismertséget, láthatóságot, kedveltséget, eladhatóságot, online jelenlétet. Nem nevezhető mainstreamnek, amit csinálok, s amit a színpadra viszek, sőt, egy bizonyos réteg kedveli inkább, akik fixen velem tartanak, és nagyon tudják értékelni azt a zenét, amit játszunk” – írta a bejegyzésben, szúrta ki a Blikk.

Megjegyyezte azt is, hogy mivel a  jazznél, a bluesnál és ezen műfajok poppal, soullal való keveredésénél maradt, ezért nála szép színháztermekben ülnek, max. úgy két-háromezren. Nem játsszák a dalait a rádiók, nem kiemelt arc a televízióban, mégis felkerült a listára. "Mégis jólesik, ha a mai, őrületes utánpótlásban, celebforgatagban, hanyatló értékrendekben, a divatos középszerűségben, csinos instaarcok között észrevesznek és elismernek” – tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés