Hirdetés

Durva videó került elő: Tóth Gabi penetráns hangnemben oktatta ki Tóth Andit

Nap Híre portré Nap Híre

Az ATV néhány hónapja elindította a #Bochkor YouTube-csatornáját, amelyre felkerülnek a műsor klasszikus adásai. Így történt most is, és a 2021. február 7-i adás felkerülése után komoly visszhangot váltott ki a Redditen. A műsor egyik vendége Tóth Andi volt és szóba került az a három évvel ezelőtti botrány, amelynek során Tóth Gabi kioktató stílusban támadt rá fiatal pályatársára.

Az előzmény: Andi 2021 elején tett ki egy Insta-bejegyzést, amelyben egy tequilát reklámozott, és azt írta hozzá:

"Másnak kávé nélkül, nekem a tequilám nélkül nem indul a reggel."

Erre reagált egy celebekből álló zárt csoportban Tóth Gabi, így: 

"Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen.. bravó.. jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon reggeli kávés tequiláddal”.

A zárt csoportban közzétett Tóth Gabi-kritikát maga az érintett, Tóth Andi tette nyilvánossá, amikor megosztotta saját Insta-oldalán, az alábbi szöveg kíséretében:

"Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

A botrány kirobbanása után pár nappal Bochkor Gábor ATV-s futó műsorában, a #Bochkorban is téma volt a két énekesnő cicaharca. Az egyik vendég Tóth Andi volt, de további két vendég, Csonka András és Dombóvári István is tagja volt annak a zárt csoportnak, ahol Tóth Gabi betámadta pályatársát. 

A résztvevőket természetesen megosztotta az ügy. Dombóvári István (aki hangsúlyozta, hogy baráti kapcsolatot ápol az azóta nem létező Krausz-Tóth házaspárral) és Csonka András kifogásolták Andi lépését, hogy nyilvános posztban osztotta meg Gabi zárt csoportban leírt kritikáját. Bochkor Gábor viszont úgy vélekedett: nem Andi húzásával, hanem Gabi kioktató, fentről lefelé beszélő kritikájával volt baj.

Az ATV nemrég elindította a #Bochkor YouTube-csatornáját, ahova sorra kerülnek fel a műsor régi adásai. Ennek köszönhetően a három évvel ezelőtti ügy a Redditen is hullámokat vert, az ottani felhasználók szerint Gabi kéretlen életvezetési tanácsait érdekes megvilágításba helyezik a vele azóta történtek.

A #Bochkor három évvel ezelőtti adásában kirobbant éles vitát itt nézheti meg, a videó az említett résznél, 19.07-nél indul:

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés