Hirdetés

Megőrülsz: összeszedték Tóth Gabi 8 legismertebb exét

Nap Híre portré Nap Híre

Augusztusban bombaként robbant a hír, hogy válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy az énekesnő a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosával, Papp Máté Bencével jött össze. 

A szakítás híre váratlanul ért mindenkit, ugyanis egészen odáig úgy tűnt, hogy az énekesnő a sztárséf személyében megtalálta az igazit. Korábban is voltak már hosszabb kapcsolatai, a Kiskegyed pedig most össze is gyűjtötte a leghíresebb exeit. 

Azt követően, hogy nővére, Tóth Vera megnyerte a Megasztár első évadát, Tóth Gabi is jelentkezett a tehetségkutató műsorba. Itt ismerte meg Bálint Ádámot, aki szintén versenyzőként állt színpadra. Hamar felkeltették egymás érdeklődését és alakult is közöttük valami, de végül a kölcsönös vonzalomból nem lett semmi. 

Ugyancsak a Megasztár második évada alatt szeretett egymásba Tóth Gabi és egy másik versenyzőtársa, Palcsó Tamás, akivel aztán egy évig és két hónapig alkottak egy párt. Mint mondták, a kapcsolatuk viharos, de csodálatos volt és végül azért döntöttek a szakítás mellett, mert kihunyt a szerelmük lángja és már csak barátként tekintettek egymásra. 

Miután Tóth Gabi szakított Palcsó Tamással, az Anti Fitness Club dobosával, Fekete Balázzsal jött össze. Kapcsolata vele is viharos volt, először egy év együttlét után szakítottak, majd újra összejöttek, aztán ismét szakítottak, ezúttal végleg. Az énekesnő egy műsorban korábban kifejtette: sok mindenben hasonlítottak egymásra, ami erősen összekötötte őket, ám ő idővel ráébredt, hogy igazi férfire van szüksége, Balázs viszont kissé gyerekes.

Tóth Gabi ezután a szintén zenészként dolgozó Nagy Rolandba szeretett bele, aki mellett elmondása szerint igazi nőnek érezhette magát. Nagyon boldogok voltak együtt, s már az esküvőt tervezgették, amikor 2011-ben derült égből villámcsapásként bejelentették, hogy vége a kapcsolatuknak. 

Rasztovits Dávid

Hivatkozás másolása

Miután Nagy Rolanddal szakítottak, Tóth Gabi nem egy zenészbe, hanem egy focistába szeretett bele. Rasztovits Dáviddal egy évig voltak együtt. Boldogok voltak és nagyon szerették egymást, ám hamar rájöttek, hogy egyszerűen nem tudják összeegyeztetni a sportolói és az énekesi karriert, a nappali és az éjszakai életmódot.

Ezután újabb nagy szerelem köszöntött be Tóth Gabi életébe. A Szombat esti láz című műsornak köszönhetően megismerkedett Markó Róberttel, akivel aztán közel egy évig alkottak egy párt, ám nem volt elég idejük egymásra. 

Molnár Tibor (Trap Kapitány)

Hivatkozás másolása

Az énekesnő az X-faktor műsorában ismerte meg következő szerelmét, Molnár Tibort, művésznevén Trap Kapitányt. A kapcsolatuk feltűnően boldog volt, a sajtó képviselői már az eljegyzésről is kérdezték őket és egyáltalán nem zárkóztak el a dologtól, ám végül 2017 áprilisában bejelentették, hogy elválnak útjaik. Bár a szerelmük véget ért, azóta is jó kapcsolatot ápolnak egymással.

A szerelmesek 2018 márciusában vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat, 2019 áprilisában pedig bejelentették az eljegyzésüket. Ez év októberében titokban összeházasodtak, decemberben pedig megszületett kislányuk, Hannaróza. Úgy tűnt, tökéletes a kapcsolatuk és Krausz Gábor személyében Tóth Gabi végre megtalálta az igazit, ám idén augusztusban váratlanul bejelentették, hogy vége a kapcsolatuknak

Papp Máté Bence

Hivatkozás másolása

Miután kiderült, hogy az énekesnő és a sztárséf szakítottak, mindenki találgatni kezdett, hogy mi lehet a valódi oka. Végül hamar kiderült, hogy Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes egyik tagjába, Papp Máté Bencébe. Eleinte nem vállalták fel nyíltan a kapcsolatukat, ám több közös fotó is napvilágot látott róluk, így végül nem tagadták, hogy együtt vannak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés