Hirdetés

Tóth Gabi már korábban elszólhatta magát? Ezt mondta a házasságáról

Nap Híre portré Nap Híre

Elkezdett terjedni az interneten egy felvétel, amiből már sejteni lehet, hogy korábban sem volt felhőtlen a kapcsolat.

Nem sokáig várt Tóth Gabi, miután bejelentették szakításukat Krausz Gáborral: az énekesnőt állítólag már látták kézen fogva sétálni a Fricska táncosával, akivel sokak szerint félrelépett. Közben a sztárséf már ki is költözött közös szentendrei otthonukból. 

Gabi szombaton egy rövid posztot tett közzé Facebook-oldalán, amelyben köszönetet mondott azoknak, akik támogatják, ugyanakkor üzent azoknak is, akik vádaskodnak vagy éppen pletykákat terjesztenek róla. 

Most az interneten újra felkapott lett egy tavalyi videó, amelyben az énekesnő házasságáról beszél a Palikék világa című műsorban - szúrta ki a Kiskegyed

"A házasságunk hullámvölgyes, rengeteget vitázunk, de mi ilyen nagyon tüzesek vagyunk. Elmegyünk valahova, akkor azt hiszik, hogy veszekszünk, pedig csak húzzuk egymást, mert a Krauszomnak egy ilyen nagyon vicces, brit humora van, és én ezt nagyon imádom. Nagyon jó labdákat dobál fel, és egymásnak dobáljuk ezeket a labdákat, amivel elvesszük a viták élét sokszor, de nagyon sokszor van mélypont. Mint szerintem minden házasságban" 

– mondta akkor Tóth Gabi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés