Hirdetés

Tóth Gabi az elejétől érezte, hogy nincs rendben a házassága

Nap Híre portré Nap Híre

Azt mondja, nem akarta, hogy a lánya úgy nőjön fel, hogy boldogtalan házasságban élnek a szülei.

Tóth Gabi
Tóth Gabi

Tóth Gabi a válása után most hosszabb interjút adott, amiben többek között úgy fogalmaz, hogy “tűzre dobtak, mindent rám olvastak”. Lejárató kampánynak érzi azt, ami 2023-ban vele történt. Azt is mondta, azért is vált el, mert nem akarta, hogy a kislánya azt lássa, hogy olyan házasságban él, amiben boldogtalan.

A Krausz Gáborral való kapcsolatuk kezdetéről így nyilatkozott: “Alig egy éve voltunk együtt a Gáborral, amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is... Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások”.

Az énekesnő úgy fogalmazott, hogy 3 évet küzdöttek azért, hogy megmentsék a házasságukat. Mint kiderült, amíg házasok voltak a séffel, többször is szakítottak, de mindig kibékültek. Úgy érzi, azt nagyon elrontotta, hogy kifelé mindig csak a szépet mutatta. Az utolsó időszakban viszont lakótársként éltek egymás mellett.

“Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom” - vallotta be Tóth Gabi.

Papp Máté Bencéről, a jelenlegi kedveséről így beszélt: “Dolgoztunk együtt nyilván a színpadon, de igazából mi nem alkottunk egy párt. Nem beszéltünk telefonon vagy találkoztunk. Semmi. Utána kezdtünk el beszélgetni a Mátéval, ami nekem egy nagyon szimpatikus élmény volt... Mondhatnám azt is, hogy az ikerlángom”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés