Hirdetés

Tóth Gabi teljesen összeomlott: "megállás nélkül zokogok"

Nap Híre portré Nap Híre

Felfoghatatlan tragédia ért egy édesanyát, akinek öngyilkosságot követett el a 15 éves lánya. Az édesanya egy videóban beszélt a szörnyűségről, amihez Tóth Gabi egyik dalát használta. Az énekesnő teljesen összetört, amikor értesült a tragédiáról. 

Felfoghatatlan fájdalom ért egy anyukát június közepén: 15 éves lánya véget vetett az életének. Judit egy szívszorító videóban emlékezik a fiatalon elhunyt Vanira. Ebben a videóban Tóth Gabi egyik dalát használta fel – írja a Blikk Rúzs. A tragédia híre Tóth Gabihoz is eljutott, aki üzent is az édesanyának. 

„Most láttalak meg itt és a tragédiádat, és megállás nélkül zokogok" – írta az énekesnő. „Nagyon megindított, ahogy Judit a kislánya haláláról a videóban beszélt, és hogy az én dalomat is felhasználta. Már csak azért is, mert magam is próbálok harcolni az abúzus és az iskolai bántalmazások ellen. Vani példája is azt igazolja, hogy a kiközösítés tragikus véget érhet. Egy ekkora tragédiát társadalmi szinten kell komolyan venni, hogy egy 15 éves kislány eldobja az életét” – szögezte le az énekesnő.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés