Hirdetés

Balázsék ismét porig alázták Tóth Gabit - "A történtek ellenére fellép valahol?"

Nap Híre portré Nap Híre

A Balázsék című rádióműsor csütörtöki adásában az augusztus 20-ai tűzijáték mellett Tóth Gabi is szóba került.

Sebestyén Balázsék az adás során azt vitatták meg, hogy a tűzijáték mindig nagy vitákat generál az országban. Majd úgy fogalmazott, hogy "a tűzijáték az egy állandó, megrágható, kiköphetetlen, lenyelhetetlen seb az augusztus 20-ai Szent István ünnep fekélyes testén, amit vagy szeretünk, vagy gyűlölünk, vagy posztolunk róla, vagy egyébként miért nem költjük szegény tanárokra, hány forintba kerül, milyen drága, vesszen az egész. Kontra: milyen jó az nekünk!".

Azt is hozzátette a műsorvezető, hogy szerinte ezzel nincs is baj, úgyis sok pénz megy el más dolgokra, aminek még látszata sincs. Sőt arról is beszélt, hogy a tűzijáték legalább egy kézzel fogható dolog, biztos sokan keresnek rajta, de ő ki fog menni és megnézi. Majd váratlanul Tóth Gabi lett ismét a téma:

Tényleg, most akkor matyó hímzésben énekel Gabriella 20-án? A történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Énekeljen! Úgy volt, hogy fellép, ő vág fel valami kenyeret

- vette észre a 24.hu. Gabinak augusztus 20-án valóban nagy feladata lesz, ugyanis a Magyar Ízek Utcájában 17 órától koncertet ad, majd ő fogja felvágni a Szent István napi kenyeret a Várkert Bazárban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés