Hirdetés

Tóth Andi is megszólalt a bőnyi tragédiáról: szerinte ez lehetne a megoldás

Nap Híre portré Nap Híre

Az egész országot sokkolta a hétfői iskolai késelés Bőnyön: Tóth Andi a közösségi oldalán reagált a hírre, azt is elmondva, hogy szerinte mivel nem foglalkozunk eleget, mint társadalom. 

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba azt a kisgyermeket, akit a hatodikos osztálytársa, egy kislány szúrt szívtájékon hétfő délelőtt Bőnyben az iskolában. Úgy tudni: az összetűzés két szomszédos településről, Rétalapról átjáró kislány között tört ki. Az áldozatot megműtötték, már magához is tért azóta. A történtek az egész országot sokkolták, Tóth Andi sem ment el mellette szó nélkül. Az énekesnő közösségi oldalán reagált a történtekre – írja a Blikk

"Átugrunk egy elég jelentős információn. Az elkövető kislány írt egy listát azokról, akiket le szeretne szúrni, és átugorjuk, hogy ezt a kislányt a többiek csúfolták, bántották, bullyingolták. Ami persze nem jogosít fel arra, hogy valaki ilyet tegyen, abszolút nem erről van szó. Viszont ha egy kicsivel több figyelmet fordítanának az emberek ezekre az »apróságokra«, hogy bullying, akkor talán elkerülhetnénk az ilyen végeket” – fogalmazott az énekesnő.

Tóth Andi szerint ez persze semmire nem mentség, de a társadalom akkor sem fordít kellő figyelmet az ilyesn esetek megelőzésére. "Mert azt mondjuk, hogy a gyerekek ilyenek – na, ezen kéne változtatni, és akkor talán elkerüljük azt, hogy ez legyen a vége a dolgoknak" – szögezte le. Utolsó videójában pedig azt mondta, a gyerekek ezt a viselkedést nem maguktól, hanem a felnőttektől tanulják. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés