Hirdetés

Szörnyű hírek érkeztek Tóth Andiról – Itt a vég?

Nap Híre portré Nap Híre

Hónapok óta nem elérhetők az internetes áruházban Tóth Andi ruhái. Június eleje óta pedig a ruhamárka és az énekesnő közösségi oldalán sem láthatók posztok az új darabokról.

Miután az énekesnő 2023 tavaszán bejelentette, hogy teljesen visszavonul a zenéléstől, azt is elárulta, hogy a ehelyett most saját ruhamárkát fog alapítani, ami már régóta dédelgetett álma. Tavaly júliusban gigantikus divatbemutatóval, számos sztárvendég jelenlétében el is indult Backoff nevű márkája – írja a Blikk

"Eldöntöttem, ha egyszer csinálok ilyet, akkor az egy nagyon menő dolog lesz, és csak saját márkaként tudom elképzelni. Ne azért szeressék az emberek, mert rajta van a nevem, vagy az egyik dalszövegem, hanem a jó fazonért és az anyagáért" – nyilatkozta akkor az énekesnő, aki ezután rendszeresen posztolt termékeiről, amivel legfőképpen a sportos, kényelmes, minőségi, de trendi vonalat képviselte. És bár a ruhák az átlagosnál kissé drágábbak voltak, mégis megtalálták a célközönségüket. 

Ám néhány vásárló a Blikknek jelezte, hogy az énekesnő jó ideje már nem posztol a ruhákról, és a Backoff Instagram-oldalára sem került fel új bejegyzés június 9. óta. A márka hivatalos weboldalán pedig hónapok óta nincsenek új termékek, és a régiekből sem érhető el egyetlen darab sem. Árulkodó az is, hogy a márkának eddig mindössze egy bemutatója volt, az is már több mint egy éve.

A lap felkereste Tóth Andi menedzsmentjét, amelytől konkrét válasz nem érkezett, csak annyit reagáltak, hogy hamarosan minden információ elérhető lesz. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés