Hirdetés

Totális pánik tört ki az M7-esen, videó is készült róla

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról beszámoltunk, három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül.

A megrázó, emberéleteket követelő balesetről a Katasztrófavédelem posztolt videót, amin jól látni, hogy a helyszínen dolgozott Zacher Gábor is, aki mentőorvosként is dolgozik. 

Két nappal korábban irányíthatatlanná vált egy kamion, amely durrdefektet kapott szerdán az M7-es autópályán. A félelmetes jelenetről egy videót is megosztottak - írja az Index.

A felvételt a Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az M7-es autópályán, július 3-án délután.

A videó készítője éppen a sztrádán haladt, amikor az előtte haladó kamion durrdefektet kapott. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a történtek nem vezettek komolyabb balesethez. A kamion vezetője időben meg tudta fogni a járművet, majd lekormányozta a leállósávba.

A videón látható, ahogy a kamion hirtelen irányíthatatlanná válik, majd a szétrobbanó kerékből törmelékek szóródnak szét az útra. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés