Hirdetés

Törpének nevezte egy eladó a 90-es években Ábel Anitát – Azóta is „nadrágpara” gyötri

 portré

Régi álmát akarta valóra váltani egy farmernadrággal Ábel Anita, a vásárlás azonban hatalmas traumával ért véget. Az ATV #Bochkor című műsorában elevenítette fel a „maradandó élményét.

A HoneyBeast együttes énekesnője szeretett volna ruhát venni egy üzletben, amikor az eladó végigmérte őt és azt mondta neki: itt csak M-es méretben vannak ruhák. Tarján Zsófi a közösségi oldalán osztotta meg a történetét, amiről Bochkor Gábor vendégei is elmondták a véleményüket. Sőt, Ábel Anita a személyes tapasztalatát is.

„Figyelj, velem ez megtörtént” – kezdte a népszerű műsorvezető a naphire.hu információi szerint, majd a részletekbe is beavatta a nézőket. „1990-es évek. Minden vágyam egy Levi’s 501-es farmer volt és elmentem egy ilyet vásárolni, összekuporgattam rá a pénzt, és a szüleim is segítettek...” – kezdte a beszámolóját Ábel Anita, akinek álma megvalósítása hatalmas csalódással ért véget.

 

„Bementem egy üzletbe, nézegettem ott a farmereket és akkor megkérdeztem, hogy 501-es Levi’s farmer van-e? És végignézett rajtam az eladó és azt mondta: „Itt törpékre nem árulnak nadrágot!” – idézte fel az emlékét Anita, majd hozzá is tette rögtön: De nem volt egy Facebook, b..meg, hogy kiírjam.” A stúdióban hatalmas nevetés tört ki.

 

A műsorvezető hozzátette: szomorúan, duzzogva ment haza az üzletből, és nem múlt el nyom nélkül ez az alkalom. „Azóta, nekem van egy ilyen nadrág-parám. Igen, én alacsony vagyok. Akkor még sokkal ducibb is voltam. Valóban, hát hobbitfalváról szöktem abban az időben. De egyébként meg ez nem egy jó dolog. Ez azért benne marad az emberben” – tette hozzá.

 

Vasárnap este az ATV képernyőjén a fenti történetekkel kapcsolatban elmondja majd a véleményét és saját tapasztalatait Kovács Kokó István, Hargitai Bea és Lakatos Márk is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés