Hirdetés

Megrázó hír fogadta a Heti Napló riporterét: megölték a Hős utca angyalát

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Bontásra ítélték a Hős utca két társasházát, a főváros legbrutálisabb nyomortelepét. Az ATV Heti Naplójának riportere visszatért a bűn fészkébe, ahol tragikus hír fogadta.

Városi legendák szerint a mentők sem szívesen mentek be rendőri erősítés nélkül a Hős utca két társasházába, ha riasztották őket, hiszen ott ritkán haltak meg az emberek természetes úton. Török Réka, a Heti Napló riportere többször is járt a X. kerületi nyomortelepen, aminek az órái egy jogerős döntés szerint ma már meg vannak számlálva. Az ATV újságírója utoljára szerette volna felkeresni azokat az embereket, akik mind menekültek volna otthonukból, és nem illegális beköltözőként tengették az életüket a többségében ablakok és ajtók nélküli házukban. Tragikus hír fogadta a stábot.

“Akikkel 6 évig forgattam, köztük Gyöngyi néni, vagy Laci bácsi, ők már nem élnek” - kezdte a Naphire.hu-nak Török Réka, majd azt is elárulta, nem sokkal azelőtt, hogy az idős nő álma valóra vált volna, brutális halált kellett halnia. “Gyöngyi nénit megölték - azelőtt, hogy ki tudott volna szabadulni a Hős utcából. Gyűlölt ott lakni, alig várta, hogy elköltözhessen onnan, és kapott is egyébként cserelakást, amit elkezdett felújítgatni. Szerintem csak hetek választották el attól, hogy kiszabaduljon innen” - folytatta a riporter, aki a tragédiáról csak a felvétel előtti napon értesült.

Amikor eldöntöttük, hogy visszamegyek a Hős utcába, írtam neki és feltűnt, hogy nem válaszol. Gondoltam, nem baj, oda megyünk, aztán úgyis megtalálom. A forgatás előtti napon értesültem róla, hogy Györgyi néni meghalt. Meggyilkolták

- folytatta lapunknak Réka, akinek a Heti Napló vasárnap este műsorba kerülő riportjából az is kiderül majd, brutális módon gyilkolták meg a Hős utca angyalát. Nem túlzás, ugyanis Gyöngyi néni volt az, aki mindenkinek hajlandó volt kölcsön adni, vagy segíteni kikeveredni a bajból.

S, hogy mi lett Gyöngyi néni szeretett cicájával? Vasárnap este az ATV Híradó után az is kiderült a Heti Napló Sváby Andrással című műsorból.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés