Hirdetés

Utolsó éjszakáján még beszélt fiával a magyar legenda, reggelre már halott volt

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az egész ország megrendült, amikor megérkezett a szomorú hír: Török Ádám 75 éves korában elhunyt. Az énekes-fuvolista-dalszerző fia most megtörte a csendet. 

Török Ádámot álmában érte a halál, amelyet a fia jelentett be a Facebookon. A Mini együttes alapítója az utóbbi években már betegeskedett: 2021-ben agyérgörcsöt is kapott, de sikerült kilábalnia belőle és visszaállnia a színpadra.

Fia, Dani most azt mondta a Best magazinnak, hogy minden nap beszéltek telefonon, ahogy azon az utolsó éjszakán is, hajnali fél kettőkor. Akkor a zenész azt mondta, jól érzi magát, majd a közelgő koncertről beszélt, amire nagyon készült. Reggel viszont már felesége, Dóri hívta Danit azzal, hogy édesapja meghalt.

"Ha őszinte akarok lenni, fel voltam erre készülve. Az apám nagyon erős volt, de azt láttam rajta, hogy a stroke-ja után már nem ugyanaz az ember, aki volt. A múlt hónapban voltam otthon, láttam rajta, megváltozott az arca, lefogyott, nem úgy mozgott, mint régen. Ennek ellenére étterembe járt ebédelni, találkozott a barátaival, próbált a koncertjére, szóval élte az életét, mégis más volt" – emlékezett vissza Dani, aki nagyon hálás az édesapja feleségének azért, hogy mellette állt a stroke-ja utáni időszakban, sőt, Dani szerint neki köszönheti, hogy kapott még két évet az élettől.

Dani szerint a sors úgy akarta, hogy édesapja méltó módon, álmában menjen el, azt viszont nem érti, hogy miért nem adatott meg neki az utolsó, 75. születésnapi koncert.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés