Hirdetés

Tornóczky Anitának tetszene a kétlaki élet

 portré

Az ATV #Bochkor című műsor vendége volt a Konyhafőnök VIP nyertese, a beszélgetés során elárulta, egyszer szivesen élne külföldön. Tornóczky Anita és párja Brazíliában el tudja képzelni a későbbi életét.

Sváby András, Kabát Peti, Tornóczky Anita és Wossala Rozina volt Bochkor Gábor vendége az ATV műsorában, Rozi  azt is elárulta, hogy mivel szereti a kalandokat, a legjobb barátai Dél-Amerikában élnek, így határozott tervei vannak ott. Costa Rica a terv és úticél, ahol befektetésben is gondolkozik. Aztán kiderült: Tornóczky Anita fejében is megfordult már hasonló.


„Sosem hagynám itt az eddigi életem, de ma már a kétlakiság, az online munka simán működik ...” – kezdte a műsorvezető kérdésére Anita, majd azt is elárulta, hová költöznének: Brazília. A felvétel után a naphire.hu kérdésre további részleteket is elárult. „Mielőtt megismertem a páromat, volt egy fix munkalehetőségem Kaliforniában és azért maradtam itthon, mert találkoztunk és úgy gondoltam, hogy ez a kapcsolat megéri” – kezdte.

„Vannak terveink, de nyilván, ezek hosszútávú tervek, mindig minden változhat. De ha minden úgy alakul, ahogy mi szeretnénk, akkor egyszer ezt szeretnénk” – folytatta Anita, majd azt is elárulta, nem kettesben terveznek jogász párjával. „Remélhetőleg hárman leszünk nemsokára. Ezen dolgozunk most, hogy bővüljön a család.”

Anita és párja több, mint 4 éve ismerte meg egymást, jóképű párja, Miklós jogász és nagyon jól kijön az állatokkal. Márpedig a család általában több mint egy tucat kutyával él együtt. Az ATV #Bochkor című műsorból az is kiderül majd, hová költözne Kabát Peti, Sváby András, de a műsorvezető sem hallgatja majd el az ő álmát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés