Hirdetés

Sebváltót kapott karácsonyra Tornóczky Anita - elárulta, miért

Nap Híre portré Nap Híre

Nőnapról, nőnapi akciókról beszélgettek, amikor Anita hirtelen úgy érezte, meg kell osztani a világgal a nem mindennapi karácsonyát.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita

Ha Ábel Anita, Tornóczky Anita, Bárdosi Sanyi és Csonka Pici egy társaságba kerül, akkor ott szem nem marad szárazon. 

Márpedig az ATV #Bochkor című műsorban vasárnap este ez vár majd a tévénézőkre. A Naphire.hu információi szerint ráadásul előkerül egy kép a nőnek öltözött Csonka Andrásról, ami már önmagában nem mindennapi látvány, az érintett pedig elárulta, Nőnapon próbált így megemlékezni az “ünnepeltekről”.

Bochkor Gábor egy olyan nőnapi akciót is mutatott a vendégeinek, amit egy ismert háztartási gépeket gyártó cég tett közzé é ami miatt sokak zsebében kinyílt a bicska. A nőnapi ajándékokról azonban hamar elterelődött a téma, amikor Tornóczky Anita elárulta: különös ajándékban neki is volt már része. “Én anyámtól kaptam már sebváltót Karácsonyra” - mondta, majd hozzátette: épp előtte esett szét a kocsijában.

A Naphire.hu kérdésére azt is elárulta, ez egy régi történet. “A száz éves, öreg autómban szétesett a sebváltó és nem tudtam kifizetni. Akkor mondtam anyámnak, amit karácsony ajándékra szánna, azt szánja sebváltóra” - mesélte Anita lapunknak. Hasonlóan meglepő ajándékkal már Ábel Anitát is meglepte a szerelme: ő öt darab fateknőt kapott tőle.

Hogy miért, az vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból kiderül, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés