Hirdetés

Megszakad a szívünk: visszavonul a csodálatos Toni Kroos

Nap Híre portré Nap Híre

A Real Madrid világbajnok focistája a közösségi oldalán jelentette be, hogy mikor vonul vissza. Már a pontos időpont is megvan.

Toni Kroos az Instagram-oldalán jelentette be, hogy a nyári Európa-bajnokság után visszavonul a profi labdarúgástól - írja a Sportal.

Pedig Toni Kroos nagyszerű idényt fut a Real Madridnál, egy gólja mellett, kiosztott kilenc asszisztott is, 34 évesen is csapata egyik kulcsembereként teljesít. A produkciója láttán pedig Julian Nagelsmann is vissza csábította a német válogatotthoz, így az Eb lesz Kroos utolsó nagy dobása a BL-döntő után.

A labdarúgó 463 tétmérkőzésen viselte a habfehér mezt, amelyeken 28 gólt és 98 asszisztot jegyzett. Kroos a madridiakkal a klubvb-t ötször, mellette a BL-t, a spanyol bajnokságot és az európai és a spanyol Szuperkupát is egyaránt négyszer hódította el.

"2014. július 17. – a Real Madridban tartott bemutatóm napja, az a nap, amikor örökre megváltozott az életem.... Boldog és büszke vagyok rá, hogy megtaláltam a megfelelő időpontot a döntésem meghozatalára és egyedül választhattam. Mindig is azt szerettem volna, hogy a teljesítményem csúcsán fejezzem be. Mostantól csak egy gondolat vezérel: a tizenötödik!"

- írta 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés