Hirdetés

Még az elvonóról is megszökött a Harry Potter sztárja

 portré

Tom Felton a Draco Malfoy karakterét megformázó színész önéletrajzi könyvében vallott  mély depressziójáról és alkoholfüggőségéről. 

Nem rég jelent meg a Harry Potterben szereplő Tom felton önéletrajzi könyve. A memoárban olyan mély titkokat osztott meg a rajongóival, melyeket még a legnagyobb rajongói sem tudtak róla. A színész elmesélte, milyen érzelmek fűzték őt Emma Watsonhoz, hogy mennyire padlóra került a Harry Potter befejezése után és, hogy az is megfordult a fejében, hogy végleg felhagy a színészettel. 

A Beyond the Want című könyvében Tom Felton leírta, hogy sosem volt szerelmes a Hermione-t alakító színésznőbe, de mindig is csodálta és tisztelte a nőt. A nagysikerű Harry Potter forgatása után a színész depresszióba esett mert akkora űrt érzett a lelkében. Később felkérték, hogy szerepeljen A majmok bolygója: Lázadás című filmben, de úgy érezte ez lesz az utolsó munkája, befejezi a színészetet. 

Tom Felton végül Los Angelesbe költözött, ahol hamar alkoholfüggővé vált, ügynöke pedig elvonóra küldte. Azonban a színész nem kért a segítségből és megszökött. Csak később látta be, hogy igenis ez az egyetlen lehetőség, hogy visszataláljon önmagához. Ez sikerült is, és azóta is minden erejével azon van, hogy megtartsa józanságát, és egész életét a színjátszásnak, és családjának szentelje – írta meg a Bors

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés