Hirdetés

“Tízévente mindig van egy rendszerváltás” - Nagy bejelentést tett Balogh Levente

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Több tucat ember előtt, a Millenárison tartott sajtótájékoztatóján jelentette be a hírt.

A vizek ura címmel jelenik meg rövidesen Balogh Levente életrajzi könyve. A Szentkirályi ásványvíz atyja ezt a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon jelentette be vasárnap délben egy nyilvános sajtóeseményen. A Millenáris B. Épületének Morcsányi Géza termében több tucat rajongó és könyvbarát várta a kereskedelmi csatornáról is jól ismert vállalkozót, aki közel fél órán át mesélt a könyv keletkezésének körülményeiről, okáról és arról mi mindenre számíthatnak a rajongói és azok, akik szeretnék megismerni az életének minden egyes mérföldkövét, a mindennapjait és azt, mi mindent tanult meg a brandépítés során. A közönség is feltehette a kérdéseit Balogh Leventének, aki az eseményt követően az ATV standjánál nyilatkozott a Nap Hírének.

“Ezt a könyvet tulajdonképpen mindenkinek ajánlom, fiataloknak, öregeknek, pályakezdőknek, azoknak, akik elakadtak az életben, azoknak, akik meg akarják érteni, hogy hogy volt ez a rendszerváltás, hogy indultak el a vállalkozások” 

- kezdte lapunknak Balogh Levente. “Egyébként meg tízévente mindig van egy rendszerváltás, és újra kell indulni. Úgyhogy ez a könyv ezért is lehet egy nagy tapasztalat, meg egy nagy tanulság mindenki számára, akár vállalkozó akar lenni, akár menedzser. Nekik azért is, hogy megértsék, milyen beállítottságú vállalkozók, vagy menedzserek. Mert a jövőben a pályakezdését úgy kell irányítania, hogy ennek megfelelő legyen, hogy boldogan tudjon élni” - tette hozzá.

Balogh Levente A vizek ura című könyvét most bárki kedvezménnyel rendelheti elő a Free Spirit kiadó oldalán, az alábbi linken:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés