Hirdetés

Dráma Tiszaújvárosban: kihűlve és vérbe fagyva találták meg az eltűnt férfit

Nap Híre portré Nap Híre

Összehangolt csapatmunkával találták és mentették meg egy kétségbe esett férfi életét a borsodi rendőrök.

Bejelentés érkezett kedden délután a rendőrségre, hogy egy Tiszaújváros melletti településen élő férfi az autójával együtt eltűnt az otthonából és egy levelet hagyott hátra, amelyben leírta, hogy véget akar vetni az életének.

A rendőrök azonnal megkezdték a keresést és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjának ügyeletese egy korábbi telefonhívás alapján be is határolt egy területet, amerre a férfi járhatott. Ezen információ birtokában a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka Oszlár külterületén megtalálta az eltűnt személy autóját - írják a police.hu oldalon.

Ekkor a kutatás vezetője erre a területre irányította a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő, mozgósítható állományát, továbbá a kutyás és a drónos egységet is értesítették.

Az Emődi Autópálya Alosztály állományába tartozó és drónt kezelő rendőrök rövid idő elteltével a drón kameráján keresztül egy napraforgó táblában felfedezték a keresett férfit, aki a földön hevert.

A rendőrök ez után néhány percen belül az eszméletlen férfihez értek, aki a karján ejtett sérülések miatt sok vért vesztett, így az egyik police medic (elsősegély-nyújtó) képzésben részesült és szintén az Autópálya Alosztályon szolgálatot teljesítő járőr elszorította a vérző kart, illetve nyomókötést tett a sebekre, miközben betakarták a kihűlés megelőzése miatt.

A Tevékenységirányítási Központ ezzel párhuzamosan értesítette a mentőszolgálatot, akik a helyszínre érkezve tovább folytatták a sérült ellátását, majd stabil egészségi állapotban kórházba szállították.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés