Hirdetés

Elszabadult a pokol Tiszaföldváron: leszúrta az élettársát egy nő, majd mentőt hívott hozzá

Nap Híre portré Nap Híre

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a szajoli nővel szemben, aki mellkason szúrta az élettársát. 

A vádirat szerint a nő és a férfi élettársi kapcsolata megromlott, többször kölcsönös bántalmazásig fajuló veszekedéseik voltak.

2023. augusztus 20-án, Tiszaföldváron mindketten alkoholt fogyasztottak és veszekedtek. Eközben a nő indulatból kézzel meg akarta ütni az ágyban fekvő férfit, aki védekezésképpen lábával a nő felé rúgott. Ekkor a nő magához vett egy 9,5 cm pengehosszúságú kést, majd a szobába visszament, ahol a férfit a szitkozódás befejezésére szólított fel. A férfi ennek nem tett eleget, mire a nő a késsel mellkason szúrta élettársát - írják az ügyészség honlapján.

A nő ezután a 112-es segélyhívón keresztül hívta a mentőt, és a sértettet a mentősök kiérkezéséig a segélyhívó utasításai szerint igyekezett ellátni. 

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen – cselekményét megbánó, és annak következményeit azonnal elhárítani igyekvő – nővel szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre, és a próbaidő alatt pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés