Hirdetés

Tarol a magyar tévés a TikTok-on, íme a 4 legjobb videója

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Szlazsánszky Ferenc pályája igazán fordulatosnak mondható, ugyanis a ’80-as években a Neutoricban zenélt, viszont már több évtizede újságíró, évek óta pedig az ATV Híradójának főszerkesztője. A fiatalok mégsem innen ismerik, hanem onnan, hogy zseniális online lapszemléivel a magyar Tiktok sztárja lett. Korábban a Naphíre is készített vele egy interjút, most pedig a legjobb videóit gyűjtöttük össze.

Korábban úgy fogalmazott, hogy a TikTok videók óta sokan megismerik az utcán, és egy-egy ilyen impulzus akár órákra is jobb kedvre tudja deríteni. Ennek hatására pedig elhatározta, hogy ő maga is nyitottabb és kedvesebb lesz az emberekkel, mert néhány jó szó nem kerül semmibe. Így számára ennyiben merül ki a "sztárság" fogalma.

A csatornájára naponta tölti fel a videókat, a rajongók pedig imádják azokat. Mint mondta, a műsorában 3-4 perc jut a lapszemlére, és mivel az ATV alapvetően hírcsatorna, tele közéleti tartalommal, így úgy gondolta, hogy ezt az odőt inkább meghökkentő, vagy éppen vicces hírekkel szeretné megtölteni. Mindez pedig bejött, hiszen a fiatalokat is meg tudta szólítani.

És egy bónusz videó, ahol éppen a Naphíre egyik cikkét szemlézte, még novemberből:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés