Hirdetés

Szörnyű családi titok miatt gyilkolt a népszerű TikTokker

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Gyilkossággal vádolnak egy fiatal TikTok-influenszert, illetve az anyját, akik meg akarták akadályozni, hogy az idősebb nő hűtlenségére fény derüljön.

A beszámolókm szerint a 23 éves Mahek Bukharit és anyját, Ansreent Szakib Husszeint és Mohamed Hasim Ijazuddin halála miatt vádolják, akik tavaly februárban egy balesetben vesztették életüket. Az angliai Leicester közelében autóztak, amikor értesítették a segélykérőt, mivel követték őket és megpróbálták leszorítani őket az útról. 

Hátulról belénk ütköznek, nagyon erősen. Kérem, könyörgöm. Meg fogok halni

- ordította az autó egyik utasa, mielőtt megszakadt volna a vonal. Később kiderült, valóban életüket vesztették a szerencsétlenségben - írja a Szeretlek Magyarország.

A bíróságon elhangzott, hogy a 45 éves Ansreen és a 21 éves Husszein között viszony alakult ki, ám a nő egy idő után szakítani akart, csakhogy ezt a fiatal férfi nem tudta elfogadni. Husszein a nőt azzal fenyegette, hogy a róla készült szexuális tartalmú képeket és videókat megmutatja a férjének. Emellett a férfi 3000 fontnyi kompenzációt követelt, mert állítása szerint ennyit költött a közös randikra. 

A pénz átadására szervezték a leicesteri találkozót, ami végül tragédiába fulladt. Anyán és lányán kívül még hat másik embert helyeztek vád alá az ügyben, akik a gyanú szerint részt vettek a gyilkosságban.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés