Rendőrségi akció: félbeszakították a világhírű teniszező edzését

  • Sport
 portré

Dominic Thiem edzése rendőri akciót indított el – persze nem csak úgy magától: kaptak egy bejelentést, vagy ember ölnek vagy pornót forgatnak a közelben.

Minden teniszmeccs hatalmas nyögésektől zajos. Sőt, hang alapján akár azt is meg lehet állapítani, épp ki játszik a pályán… Thiem is „hangoskodik”, amikor visszaüti vagy lecsapja a labdát.

A traiskircheni (Alsó-Ausztria) ATC teniszpálya közelében lakók erről alighanem elfeledkeztek. A nyugalom megzavarása miatt kihívták a rendőrséget - egy lakó a hangos nyöszörgést a pornófilmekhez hasonlította.

Két rendőr ment ki a feltételezett bűncselekmény helyszínére, és azonnal lelepleztek a bűnöst: Dominic Thiem épp edzést tartott.

„Először kandikamerára gondoltam. Aztán kiderült, ez nem tréfa, ám a rendőrök roppant megértést tanúsítottak, és nem szakították meg az edzést” – mondta Barbara Muhr klubelnök a Krone-nak adott interjújában.

(Nyitófotó: youtube)

Cimkék:
  • Thiem
  • tenisz
  • nyögés
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet