Hirdetés

Rendkívüli lépés a Tescótól: mától újra mennyiségi korlátozást vezettek be

Nap Híre portré Nap Híre

Már augusztus óta a Tescóban lehetett a legolcsóbban megvásárolni a csirkemellfilét az Árfigyelő adatai szerint. Emiatt a vásárlók természetesen megrohamozták a húsért a Tescót, a cég ezért kénytelen volt lépni.

"Az exárstopos termékek – melyek közé a csirkemellfilé is tartozik – kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy volt az érdeklődés, ezért az áruház október 12-től korlátozást vezetett be az egyszerre vásárolható mennyiségekre vonatkozóan" – írja a cég a honlapján. Hozzátették, hogy a limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét - szúrta ki az Index.

A Tesco egyébként több eszközzel is harcol az árak csökkentéséért, többek közt a megújult Árgarancia programjában saját márkás termékekre garantálja az alacsony árakat.

"Árgarancia programunk segítséget jelent a vásárlóknak, hogy ne kelljen az árak összehasonlításával foglalkozniuk, hiszen mi elvégezzük helyettük a feladatot. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a vásárlói szokások változását, így az Árgaranciát ezentúl még több kedvenc saját márkás termékre vállaljuk" – mondta Kámán Tamás, a magyarországi Tesco beszerzési igazgatója. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés