Hirdetés

Bombahírrel sokkolta a rajongókat a népszerű teniszező

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sokkoló bejelentést osztott meg a közösségi oldalán a mindössze 25 éves japán teniszező. Kiderült, hogy a 2023-as idényt kénytelen kihagyni, amire nyomos indoka van.

Naomi ugyanis a Twitter-oldalán bejelentette, hogy első gyermekével várandós. A négyszeres Grand Slam-tornagyőztes úgy tervezi, hogy majd csak 2024-ben folytatja a pályafutását, és már alig várja, hogy a gyermeke a pálya széléről szurkolhasson majd neki.

A rangsorban jelenleg 47. helyezett Naomi Oszaka szeptember óta nem játszott, akkor térdsérülésre hivatkozva lépett vissza a tokiói tornán - írja a HVG, és azt is kiemelték, hogy a teniszező a tavalyi évben nem volt túl jó formában, ugyanis május óta egyetlen olyan mérkőzést sem tudott megnyerni, amely aljutott a végkifejletig. Ráadásul három tornán, köztük a US Openen is már az első körben kikapott az ellenfelétől.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy Oszaka kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt, valamint a pontos dátumot sem osztotta meg, hogy mikor ad életet a gyermekének, viszont egy képet megosztott az ultrahangfelvételről. A rajongók szívhezszóló hozzászólásokkal gratuláltak a népszerű sportolónak, és jó egészséget kívántak neki és a babának is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés