Hirdetés

Szerelmespárra csapott le a TEK

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A fővárosi rendőrök a TEK segítségével fogtak el egy férfit és körözött barátnőjét.

Összehangolt akció keretein belül kapták el a lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények miatt keresett férfit, és közúti veszélyeztetés miatt körözött társát - közölte a police.hu.

K. Dávid ellen a Fővárosi Törvényszék elrendelte letartóztatását, de mivel korábban felmerült a gyanú, hogy a 39 éves férfinek fegyvere van, a rendőrség a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte, akik február 28-án este a XVIII. kerületi lakcímén fogták el a keresett személyt és annak barátnőjét L. Klaudiát, aki ellen a Bonyhádi Járásbíróság adott ki körözést közúti veszélyeztetés miatt. A házban fegyvernek és lőszernek látszó tárgyakat, számszeríjat, két pitbull kutyát, és kábítószergyanús anyagokat találtak, a lefoglalt eszközöket szakértők vizsgálják. Mivel a gyorsteszt szerint a nő kábítószert fogyasztott, emiatt a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon eljárás indult vele szemben. 

 L. Klaudiát a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, majd jogerős büntetésének megkezdése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, K. Dávidnak pedig a bíróság 30 napra elrendelte letartóztatását, vele szemben az eljárást az V. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés