Hirdetés

Mi történhetett Óbudán? Rengeteg rendőr lepte el az egyik utcát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Tegnap éjszaka rengeteg rendőrautó, illetve mentőautó lepte el az óbudai Szentendrei utat a Flórián tér környékén. A helyszínre vonultak a Terrorelhárítási Központ munkatársai is.

A beszámolók és a közösségi médában elterjedt posztok szerint az eset éjfél magasságában történt, és a környék lakói sem tudták pontosan, hogy mi történt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt a tájékoztatást adta a Blikknek, hogy január 17-én éjfél körül érkezett a bejelentés, miszerint a III. kerületben, a Szentendrei út egyik házában egy lakó segtségért kiált.

A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek, akik azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket. Hozzátették, a férfi a lakásban elzárkózott, így indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is.

A férfit végül a TEK munkatársai fogtá el, majd átadták a rendőröknek, akik a III. kerületi rendőrkapitányságra vitték, ahol kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki, majd őrizetbe is vették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés