Hirdetés

Teaszeánsz: kábítószer birtoklásával gyanúsítják Béres Anettet és Sáfrány Emesét

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Naphire.hu információi szerint a teaszeánsz néven elhíresült ügyben már a két híresség is gyanúsított lett.

Tavaly július elején írta meg a Blikk, hogy törött csontokkal találtak rá a Valóvilág egyik korábbi lakójára, aki egy úgynevezett teaszeánszon vett részt. “Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta. Úgy tudom, többen szervezték ezt a szeánszot, egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közül és az egyikük hirtelen bepánikolt és berohant az erdőbe. Órákig nem találták, míg végül súlyos állapotban került elő, több csontja is eltört” - nyilatkozta a lap forrása akkor.

Hamar kiderült, hogy az nő, akiről szó van, Béres Anett - a barátnőjével, Sáfrány Emesével ment el a titkos szeánszra, a legfrissebb hírek szerint pedig az egykori villalakó a párkapcsolati válságán akart így túljutni. Mint ahogyan az a napokban kiderült, Anett ugyanis megtudta, a párja mellette más nőkkel is kapcsolatot tartott fent. Az ügyben természetesen nyomozás indult, s mint ahogyan azt az atv.hu tavaly szeptemberben először megírta, egy 38 éves szentendrei nővel szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, majd nem sokkal később egy 38 éves budapesti férfit is kihallgattak gyanúsítottként bűnpártolás miatt.

Lassan egy év telt el azóta, de most itt az újabb fejlemény. A Naphire.hu információi szerint Sárfány Emese és Béres Anett is gyanúsított lett az ügyben. Őket is kábítószer birtoklásával gyanúsították meg. Lapunk megkereste a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, ahol kérdéseinkre az alábbi választ kaptuk:

“Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időszakban újabb gyanúsítások történtek, a rendőrök egy 35 éves és egy 42 éves budapesti nőt hallgattak ki kábítószer birtoklása miatt, kényszerintézkedés elrendelésére nem került sor.”

A nyomozás érdekeire való tekintettel egyéb tájékoztatást viszont egyelőre nem kívántak adni a rendőrök.

A Naphire.hu próbálja elérni Béres Anettet és Sáfrány Emesét, hogy megkérdezzük őket az ügyben. Amennyiben sikerült, a cikkünket frissítjük.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés