Hirdetés

Videón a pillanat, amikor Taylor Swiftnek elege lett a rajongóiból

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Taylor Swift a múlt hétvégén finoman leszidta a rajongóit a Buenos Aires-i koncertjén, miután különféle tárgyakat dobáltak neki a színpadra.

A tánc, az éneklés és a barátságkarkötők cseréje mind része a Taylor Swift-koncertélménynek - de a színpadra dobált tárgyaknál már a popsztár is meghúzza a határt. Swift ezt világossá is tette a rajongói számára vasárnap este a Buenos Aires-i koncertjén, amikor az Eras Turné "Evermore" része alatt udvariasan megkérte a rajongóit, hogy ne dobáljanak semmit a színpadra az ő, és a táncosok érdekében - írja az Entertainment Weekly.

Nagyon kiakaszt, amikor tárgyakat dobáltok a színpadra. Ha a színpadon van éppen egy táncos, akkor akár el is eshet benne

- mondta Swift a közönségnek egy rajongók által rögzített videóban, amelyet a közösségi oldalakon is megosztottak. "Nagyon köszönöm, hogy hoztatok ajándékokat és egy nagyon kedves is tőletek, de kérlek, ne dobáljatok semmit a színpadra. Imádlak titeket" - hangsúlyozta a 33 éves énekesnő.

Swift egyébként a múlt héten indította el rekordot döntögető világkörüli turnéjának dél-amerikai szakaszát Argentínában, ahol három teltházas koncertet adott. A vasárnapi koncertet, amelyet eredetileg pénteken tartottak volna, az eső miatt elhalasztották.

A lap kiemelte, hogy Taylor Swift kérése a rajongói felé nagyon is ésszerű volt, ugyanis az elmúlt egy évben egyre több élőzenei koncerten dobáltak tárgyakat a színpadra, ami nyugtalanító trenddé vált. 

Júniusban Bebe Rexha arcát találták el koncert közben egy telefonnal. A találat annyira erős volt, hogy később több öltéssel kellett összevarrni az arcán keletkezett sebet. Az elkövetőt végül letartóztatték és testi sértéssel vádolták meg a hatóságok. Kelsea Ballerini countryénekesnőt is hasonló módon dobták fejbe, júliusban pedig Harry Styles sérült meg a bécsi fellépése során, amikor a szemét találta el egy rajongó.

Egy kevésbé veszélyes, ám annál furcsább incidens fűződik Pink nevéhez, aki egy idei koncertje közben szó szerint sokkot kapott, miután egy rajongó az édesanyja hamvaival teli zsacskót adott a kezébe. Az év elején pedig Adele szakította meg a Las Vegas-i rezidenciájának egyik előadását, és kifejtette a véleményét a "veszélyes trendről". "Észrevettétek, hogy az emberek mostanában elfelejtették a koncert etikettet? Az emberek össze-vissza dobálóznak, láttátok ti is?" - tette fel a kérdést.

Majd a "Skyfall" énekesnője pólóágyúval felfegyverkezve, tréfásan megfenyegette a tömeget. "Kib*szottul meg merem kockáztatni. Próbáljatok megdobálni valamivel, és "lelőlek" titeket" - mondta miközben a pólóágyújára mutatott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés