Hirdetés

Most mindenki erről beszél: Taylor Swift szerelmes csókjával lopta el a show-t a Kansas City Chiefs elől

Nap Híre portré Nap Híre

A címvédő Kansas City Chiefs hosszabbításban 25-22-re legyőzte a San Francisco 49ers csapatát a profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi nagydöntőjében, a Las Vegasban rendezett 58. Super Bowlon. Taylor Swift elképesztően boldog volt, amikor győzött a párja csapata, örömében pedig világraszóló csókkal lepte meg a Travist, amivel az egész show-t ellopták a csapat elől. 

Az NFL-ben ez a kilencedik alkalom, hogy egy klub meg tudta ismételni egy évvel korábbi sikerét, legutóbb pedig 19 éve volt erre példa. A Chiefs 1970, 2020 és 2023 után története során negyedszer hódította el a Vince Lombardi-trófeát, négy éve szintén a kaliforniai riválist múlta felül a Super Bowlon- írja a Mandiner. 

Az NFL-döntőjén azonban mindenki Taylor Swiftre és focista barátjára volt kíváncsi. Az énekesnő és a focista a győzelem után hosszasan csókoloztak, és úgy tűnt, hogy nagyon-nagyon boldogok. A TMZ azt írja, "Taylor Swift „a Holdon volt”, amikor Travis Kelce és a Kansas City Chiefs drámai módon megnyerte a Super Bowl-t, ez abból is látszik, hogy milyen őrülten boldognak tűnt."

A külföldi lapok arról is írnak, hogy a popsztár szó szerint sikoltozott, amikor Patrick Mahomes vasárnap este a hosszabbításban az utolsó touchdown-passzt dobta a meccsen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés