Brutális támadás Szentesen: üveggel támadt rá a védtelen ápolónőre egy beteg

  • Bűnügy
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy zavarodott beteg üveggel vágta meg egy szentesi ápolónő nyakát a Bugyi István Kórházban szerda hajnalban. A 62 éves angol támadó egy másik nővért is megsebesített, őt a karján vágta meg. A külföldi állampolgárságú beteg egyelőre tisztázatlan okokból betörte a kórterem ablakát, ezután támadt az alkalmazottakra.

Az őrjöngő beteg mély sebet ejtett az egyik ápolónő nyakán, aki csak a szerencsének köszönheti az életét. A horrorfilmbe illő eset után a kórház nem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban, ám a történteket megerősítették - írja a Bors.

A Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy egy 62 éves angol állampolgár ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A bűncselekmény elkövetése során a két ápolónőn kívül más nem sérült meg.

Cimkék:
  • támadás
  • Szentes
  • kórház
  • ápolónő
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet