Hirdetés

“Mi a baj?” - 175 millióért árulja pesti villáját Tallós Rita - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A színésznő egy nyilvános bejegyzésben, képekkel és részletekkel tudatta az ismerőseivel és rajongóival, megválnak a 4 szobás villájuktól. Kiderült az oka is.

2005 és 2009 között Helen Tanakis szerepében lett szélesebb körben ismert, pedig akkor már húsz éve volt sikeres a pályáján Tallós Rita. A színésznő idén már a 63-at tölti be és több mint tíz éve él boldogságban férjével - talán ezért is lepett meg mindenkit, hogy néhány órája egy nyilvános bejegyzésben, képekkel kiegészítve jelentette be: eladó a pesti villájuk. “Eladó sorba került gyönyörű otthonunk Kispest csendes részén, zsákutcában” - kezdi bejegyzését a színésznő.

A hirdetéséből kiderül, a nagypolgári villa Kispest kertvárosában található, 1905-ben épült, de alig négy éve teljes körűen felújították. A 156 négyzetméteres 4 szobás ingatlant teljes berendezésével együtt hirdette meg, és azt is megosztotta, hogy a tetőtér is beépíthető - ha valaki kicsinek találná. “A padlás 7 m magas, ahol egy 140 nm-es lakás kialakítható különállóan, vagy összekötve a házzal” - olvasható a bejegyzésében. Sőt: “A házhoz tartozik egy képzőművész által tervezett üveg-acél szerkezetű télikert, amelyben jelenleg egy jakuzzi van felállítva.”

Tallós Rita nem kertel, 450 ezer eurós irányáron állnának meg a háztól, ami körülbelül 175 millió forintot jelent. Az egyik kommentelő rögtön megkérdezte, “mi a baj?”, a színésznő azonban őt és ezzel mindenkit megnyugtatott: “Csak nagy már nekünk!”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés