Hirdetés

Valóra vált a szülők rémálma: a bárányhimlő miatt élet-halál között lebegett a kisfiuk

Garai Kitti portré Garai Kitti

Gerard Price három éve küzdött visszatérő rákja ellen, amikor a bárányhimlőt is elkapta. A család éppenhogy megkapta a jó hírt az orvostól, hogy a kisfiú leukémiája gyógyulóban van, de újabb csapás érte őket. A kicsi elkapta a bárányhimlőt és az intenzív osztályra került.  

„Azt mondták, hogy vírusos, de vasárnap már nagyon fájt a hasa, sikoltozott, hogy vigyem kórházba. Az orvosok azt hitték, hogy székrekedése van, de a kiütések miatt úgy gondolták, hogy bárányhimlője is lehet, így azzal kezelték. Hétfőn azonban egyre rosszabb lett a légzése, az oxigénszintje 70-re csökkent” – mesélte Danielle Riley, a kisfiú édesanyja, akinek az orvosok azt mondták, készüljön fel a legrosszabbra.

„Ő egy igazi harcos, nyolc napig lélegeztetőgépen volt, és most újra az onkológiai osztályon van. Nagyon gyenge és sokat fogyott. De csoda, hogy ma itt van. A lélegeztetőgép tartotta életben, nem magától lélegzett. Folyton mondogattam neki, hogy három éven át küzdött a rákkal, nem viheti el a bárányhimlő. Küzdött és nem adta fel” – idézte az édesanyát a Ripost.

 

Gerard szülei rendkívül hálásak az orvosoknak, hogy megmentették a kisfiuk életét. Bár a kicsinek még rendszeres vérvételre van szüksége, de már gyógyulóban van, és remélhetőleg hamarosan a csontvelő-átültetésére is sor kerül, hogy a rákbetegsége is meggyógyuljon. 

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés