Hirdetés

Születésnapot ünnepelni ment át a barátjához, ám ami ezután történt, arra álmában sem számíthatott

Nap Híre portré Nap Híre

Születésnap miatt ment át egy barátjához a férfi, akinek egy félreértésből keletkezett vita után megvágták a nyakát. Az elkövető azóta letartóztatásban van, az ügyészség a férfit emberölés bűntettének kísérletével vádolja.

Majdnem halállal végződött a baráti látogatás Berettyóújfaluban, a két férfi előbb vitázott, majd a házigazda egy késsel megvágta vendége nyakát – közölte a Hajú-Bihar Vármegyei Főügyészség. A vádirat szerint a két berettyóújfalui férfi régóta barátok, és gyakran meglátogatják egymást. 2023. október 20-án, este, a sértett az élettársával átment a vádlott otthonába, hogy felköszöntsék a férfi feleségét. A házban az ittas elkövető veszekedett velük egy félreértett tartozás miatt – írja az Index.

A férfi a vita közben indulatossá vált, a konyhában magához vett egy 21,5 centiméter pengehosszúságú kést, majd visszament az ismerőséhez, és a késsel a nyaka felé csapott. A sértett nyaka erősen vérzett. A vádlott adott egy törölközőt a férfinak, aki azt a nyaka köré tekerte, majd kiment az élettársa után az utcára, és kérte, hogy hívjanak mentőt. A nő egy ismerősétől kért segítséget, aki az autójával kórházba vitte a sérült férfit, közben az élettársa pedig értesítette a rendőrséget.

Mire a rendőrök a helyszínre értek, a vádlott és a felesége feltakarították a házat, és az eszközül használt kést sem akarták megmutatni. A rendőrök az elkövetőt őrizetbe vették, és azóta is letartóztatásban van. A vágás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de az elkövetés eszközére és a sérült testrészre figyelemmel fennállt a halálos sérülés reális esélye.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés