Hirdetés

Celebek, akik évtizedeken át nem fizettek járulékot, most pedig sírnak, hogy rossz a nyugdíjuk LVIX. rész: Szűcs Judith

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő arról panaszkodott, hogy nevetséges összegű nyugdíjat kap.

A 70 éves Szűcs Judith a Kiskegyednek beszélt arról, hogy kijárna már neki valamilyen állami kitüntetés. "Én ezt nem fogom hangoztatni, hogy megérdemelnék valamilyen állami kitüntetést, de bevallom, azért többször eszembe jutott már, hogy jó lenne valami elismerés. Rengeteg fesztivált nyertem külföldön, több helyen első díjakat, fődíjakat hoztam el" - fogalmazott a sztár, amit az AC News idézett.

A diszkókirálynő hozzátette, nem bántja nagyon a lelkét, hogy még nem kapott ilyesmit, bár nagyon vágyik rá. "Az a nagy öröm nekem, hogy jönnek sorra a felkérések és írogatom be a naptáramba" - emelte ki.

Arról is beszélt, hogy nevetséges nyugdíjat kap: 

"Nem szeretek panaszkodni, de én 28 600 forinttal kezdtem a korai nyugdíjba menést. Azóta, pár százalékkal emeltek, de előfordult, hogy már én is benyújtottam kérvényt és így pár ezer forinttal többet kapok. Nem akarok ezzel foglalkozni a hátralévő életemben, mert csak felidegesíteném magam. Ha van fellépésem, abból elvagyok".

Nem csak Szűcs Judith van hasonló helyzetben, ugyanis nemrég Szerednyey Béla beszélt arról, hogy bár már nyugdíjas, de esze ágában sincs felhagyni a munkával. Nem bírná a semmittevést, ráadásul a nyugdíja sem sok mindenre lenne elég.

Korábban Bíró Ica is beszélt már arról, hogy mindössze 103 ezer forintnyi nyugdíjat kap, ami nem sok, de nem panaszkodik, ugyanis az önkormányzattól kap segítséget. "Azzal nyugtatom magam, hogy mindent el lehet venni tőlem, de a tisztességemet és a becsületemet nem. Én magam adtam el az utolsó ingatlanom, hogy kifizethessem a bírósági perek illetékét, a baráti és családi kölcsönöke" - fogalmazott a sztár.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés